Svenska KennethKlubben Söderslätt

 

välkomnar alla som heter Kenneth till Dannegården i Trelleborg torsdagen den 23 maj 2024 kl. 17:30.  

Vi är redan många medlemmar men har plats för fler. Därför bjuder vi in alla med vårt vackra namn till mingel på Dannegården i Trelleborg. Läs artikeln i Trelleborgs Allahanda!

Under minglet kommer vi att informera om KennethKlubben och vad vi har för oss. Om gångna och kommande aktiviteter samt fördelarna med att vara medlem i vår världsunika klubb.

KennethKlubben bjuder alla närvarande Kennethar, på en första öl eller motsvarande dryck. Möjlighet finns till ytterligare förtäring.

Du som heter Kenneth, oavsett om det är ditt första, andra eller tredje namn, är välkommen att träffa likasinnade. Ingen anmälan behövs, bara kom som du är. Du kommer att smälta in i vår glada skara. 

Undrar du över något? 

Mejla kennethklubbensoderslatt@gmail.com


eller ring ansvarig Kenneth #108 på 070-5131624.

 

Välkommen till en, som alltid, underhållande tillställning i bästa KennethAnda och sällskap! 

 

 Kenneths Kungliga öl. Hönsinge Hantwersksbryggeri, Hönsinge

Idag överlämnade vår ordf #2 Henriksson vårt sponsrings diplom till Hönsinge Hantwerskbryggeri i Hönsinge, Anderslöv. De har under många år bryggt vår KennethKungliga ÖL. Och har sponsrat oss i olika sammanhang. Vi är mycket tacksamma för det fina sammarbeta som vi har.

en världsunik mötesplats för Kenneth i Skåne.

Svenska KennethKlubben skall vara en rikstäckande förening så att hela svenska folket och därmed inte någon Kenneth i någon landsända, skall behöva uteslutas från, eller fråntas möjligheten, att kunna delta i klubbens verksamhet. Inte heller skall rikets befolkning utestängas från informationen om Kenneths förtjänster, idéer eller vilja att tillföra det lokala samhället ett stort inslag av munterhet, trofasthet, kompetens och etik.

 

Följ oss på Facebook eller  Instagram

Bildgalleri: En världsunik mötesplats för Kenneth.

Objekt: 11 - 17 av 17
<< 1 | 2